Naruto RPG
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Un forum rpg cu Naruto.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ceva nu e... în regulă?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Naruto Uzumaki

Naruto Uzumaki

Data de înscriere : 31/01/2010
Localizare : Peste tot dar... nicăieri

Ceva nu e... în regulă? Empty
MesajSubiect: Ceva nu e... în regulă?   Ceva nu e... în regulă? I_icon_minitimeLun Feb 01, 2010 7:42 am

Aruncă kunaiul în peretele de lângă geam și își lăsă greoi capul pe o pernă. Privea atent petele de mucegai de pe tavanul camerei sale, verzi, purpurii, albe; se simțea ca un pictor începător pe o pânză mare și albă. Închise leneș ochii și se lăsă dus de val, reușind să adoarmă.
Sus In jos
Sakura Haruno

Sakura Haruno

MesajSubiect: Re: Ceva nu e... în regulă?   Ceva nu e... în regulă? I_icon_minitimeLun Feb 01, 2010 8:35 am

Sakura se plictisea rau la antrenamente. Reusii sa scape si isi amintii ca la lasat pe Naruto sa ii imprumute cartea. Se apropie plictisita de usa lui si batu.
Sus In jos
Naruto Uzumaki

Naruto Uzumaki

Localizare : Peste tot dar... nicăieri

MesajSubiect: Re: Ceva nu e... în regulă?   Ceva nu e... în regulă? I_icon_minitimeLun Feb 01, 2010 8:44 am

Sări oarecum speriat din pat, deschizându-și anemic ochii. Stătea în picioare, meditând asupra ceva ce nici el nu știa și se aproprie alesne de ușă, deschizând-o încet.
Sus In jos
Sakura Haruno

Sakura Haruno

MesajSubiect: Re: Ceva nu e... în regulă?   Ceva nu e... în regulă? I_icon_minitimeLun Feb 08, 2010 11:58 am

-Buna, Naruto.
Il saluta plictisita.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ceva nu e... în regulă?   Ceva nu e... în regulă? I_icon_minitime

Sus In jos

Ceva nu e... în regulă?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto RPG :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: